Bandenzoeker Verkooppunten

Nieuws

Nieuwe promotie video met AC Milan

12 november 2014

Sterspelers van AC Milan nemen het op tegen een Audi R8 in een race door de smalle straten van Milaan

Osaka, Japan – 12 november 2014 – De Japanse bandenfabrikant Toyo Tire & Rubber Co., Ltd., heeft een promotievideo voor het merk uitgebracht, met als acteurs niemand minder dan de stervoetballers Montolivo, Ménez, Rami en Honda van A.C. Milan,  die het in een straatrace opnemen tegen een Audi R8. De 2 ½ minuten durende video, die een verrassend einde kent, is sinds 12 november 2014 op YouTube te zien.

 

 

Titel          AC Milan vs. Supercar door TOYO TIRES

URL         youtu.be/Nm2dJVhNbq4

Met          Jérémy Ménez, Riccardo Montolivo, Adil Rami, Filippo Inzaghi, Keisuke Honda

Locatie    Milaan, Italië

 

De vier beroemde voetballers dribbelen en passen de bal meesterlijk naar elkaar terwijl ze door de straten en over de daken van Milaan lopen. De Audi R8, uitgerust met Proxes T1 Sport banden voor hoge prestaties, rijdt door dezelfde straten met voorin een voetbal, die met de veiligheidsgordel werd vastgeklikt. De auto scheurt met stijl door de straten naar hetzelfde doel als de voetballers. Wie wint?  Heel Milaan houdt zijn adem in.

 De perfect geboende en bijzonder leuke video spreekt niet alleen Milanisti en autofans, maar ook het brede publiek aan. De dialoog wordt tot het strikte minimum beperkt en de kijker kan volop van de race genieten, ook al begrijpt hij geen woord Italiaans.

 A.C. Milan is een van de beste voetbalclubs ter wereld. Het was voor TOYO TIRES, Premium Sponsor van A.C. Milan, dan ook een fantastische ervaring om deze unieke video te laten maken, waarin het merk de verbazingwekkende prestaties van zijn bandenproducten van topkwaliteit én die van de spelers van A.C. Milan laat zien.

 

"De video is een concrete uitdrukking van het streven van de onderneming om zijn publiek altijd weer op nieuwe verrassingen te trakteren", aldus de woordvoerder van TOYO TIRES, Haruhiko Kitagawa. "We wilden laten zien dat we als bandenfabrikant heel speels uit de hoek kunnen komen, maar tegelijk ook een ernstige concurrent zijn, net als de sterren van A.C. Milan. We denken dat we daar heel goed in geslaagd zijn en dat de video bovendien goed het plezier en de schoonheid weergeeft van rijden met hoogpresterende banden op een superauto." 

 
De spelers van Milaan bewegen zich behendig door de stad   Met verbazingwekkende snelheid door de smalle steegjes
 

Achter het stuur zit niemand minder dan .....

Over Toyo Tire & Rubber Co., Ltd.

Toyo Tire & Rubber Co., Ltd., dat in 1945 werd opgericht in Osaka (Japan), ontwikkelt en fabriceert een brede waaier van producten. Hoewel het bedrijf gespecialiseerd is in autobanden, vervaardigt het ook antivibrerend rubber voor auto’s, urethaanproducten en industriële rubberproducten, allemaal op basis van de originele technologie van de onderneming. Toyo Tire & Rubber heeft productiesites in Japan, de VS, China en Maleisië, die producten leveren aan markten over de hele wereld. In 2013 haalden de verkoopcijfers van de onderneming een recordhoogte van 370,2 miljard Japanse yen. TOYO Tire & Rubber verwacht dit record opnieuw te verbreken, met een geconsolideerde netto-omzet van 400 miljard yen en een bedrijfsresultaat van 40 miljard yen in het jaar dat op 31 december 2014 ten einde loopt.

Toyo Tire & Rubber, dat onder de slogan “Driven to perform” door het leven gaat, zag diezelfde verbetenheid om goed te presteren ook bij de spelers van A.C. Milan, en in april 2014 werd het dan ook de eerste Japanse onderneming die het team officieel als Premium Sponsor steunt.

 Over Proxes T1 Sport

 Als antwoord op de vraag naar ultieme rijprestaties, zowel op een nat als op een droog wegdek biedt Proxes T1 Sport een superieure stabiliteit, zelfs bij heel hoge snelheden. Proxes T1 Sport, dat speciaal voor sportieve chauffeurs ontwikkeld werd, biedt nog meer controle en precisie bij droog én bij nat weer.

www.toyotires.nl/nl/tire/pattern/proxes-t1-sport